כאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/02/2009 | 15:46 | מאת: חוה

ד"ר שלום רב .. מזה חודשים אני סובלת מכאבים בקיבה עברתי תבחין נשיפה שהתוצאה היתה 48.3 קבלתי טיפול אנטיביוטי .. אך ללא שיפור הרופא המטפל טוען שיוכל להיות שיש לי ריפלוקס ושטי אני כול הזמן מרגישה מן גוש שתקוע לי בין הגורן לושט האם זה באמת יוכל להיות מה שהרופא חושב או משהו אחר ????

14/02/2009 | 13:46 | מאת: ד"ר אייל גל

יש כמובן לוודא שהחיידק אכן הושמד ע"י תבחין נשיפה חוזר אולם התלונות שלך מתאימות יותר לבעיה של רפלוקס ושטי או סוג של קיבה רגישה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול