ריפלוקס ושטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/02/2009 | 23:18 | מאת: אורי

מזה כחצי שנה אני סובל מריפלוקס ושטי, כמו כן לעתים מכאבי בטן ואפטות המופיעות בחלל הפה לעתים קרובות מאוד (באופן יחסי לעבר) אני מטופל מזה כ-4 חודשים באומפרדקס פעמיים ביום עם תגובה טובה יחסית לטיפול אך עם הפסקת הטיפול הריפלוקס חוזר עם צרבות איומות ותופעה של post nasal drip. האם אצטרך להמשיך בטיפול באומפרדקס למשך שנים?

12/02/2009 | 14:23 | מאת: ד"ר אייל גל

לפי מה שאתה מתאר יש לך רפלוקס קשה למדי המגיע עד לאזור הלוע וחלל הפה. קרוב לוודאי שעליך להמשיך בטיפול תרופתי קבוע. מומלץ לבצע גם בדיקת גסטרוסקופיה להערכת הרפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול