קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/02/2009 | 12:10 | מאת: יקיר

שלום ד"ר אני בן 22 סובל מקרוהן שנתיים פרץ לי בסוף השרות הצבאי ויש לי דם חום ולפעמים טרי בצואה אני נוטל בודיסון וראפאסל מה עושים יש לי חשש גדול מפוליפים וסרטן לא עלינו בקשה תסביר לי.

10/02/2009 | 15:35 | מאת: ד"ר אייל גל

החשש מפוליפים וסרטן אינו מבוסס על עובדות רפואיות. מחלת קרוהן אינה גורמת לעליה בשכיחות ברטן המעי הגס לפחות ב 8-10 שנים הראשונות למחלה ורק אם קיימת מעורבות ניכרת של המעי הגס במחלה. אם אתה ממשיך לדמם למרות הטיפול יש לפנות לרופא שלך וייתכן שיש צורך לשנות את הטיפול התרופתי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול