נפיחות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/02/2009 | 12:02 | מאת: דן

שלום בן 65 ,נכה .רזה. עשיתי קולונסקפיה+מהפה. שנים מרגיש מלא ונפוח ,ומעניין דווקא לאחר היציאה(פעם ביומיים) מתגברת הרגשת המלאות. מה הסיבות שיכולות להיות : שאחרי יציאה לא יכול לאכול 5עד 8 שעות . ממש כאילו גמרתי ארוחה. שלכאורה הרי התפנה מקום? תודה להבהרה נ.ב האם יציאה שנראת חום סביר ריח מועט- אבל ארוכה ועבה(טבעוני)לפעמים אורך 30+ סמ"ויותר. האם יש בעיה שארוכה כל כך? היא סיבה גם לעיפות אחרי יציאה כזו ענקית ?

10/02/2009 | 15:31 | מאת: ד"ר אייל גל

אנשים רבים סובלים מתחושה של עייפות לאחר יציאה בעיקר אם מדובר ביציאה גדולה או כרוכה במאמץ. הסיבה לכך לא לגמרי ברורה אך כנראה קשורה לרגישות יתר של מערכת העצבים האוטונומית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול