בליטה מוזרה וכואבת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/02/2009 | 02:31 | מאת: טליה

ד"ר אייל גל, שלום. אני בחורה בת 26. לפני לא מעט זמן גיליתי שיש לי בין הפות לפי הטבעת בליטה קטנה ורכה כעין תנוך האוזן. לפני יומיים זה התחיל להציק ולכאוב ללא הפסקה, וגם נותן לי הרגשה כאילו אני צריכה להוציא צואה. האם הבליטה הזו קיימת אצל כל אדם? האם זה יכול להיות טחורים? לאיזה רופא כדאי ללכת במקרה כזה? תודה.

10/02/2009 | 00:34 | מאת: ד"ר אייל גל

את מתארת בעיה באזור חיץ הנקבים כך שכנראה לא מדובר בטחורים המופיעים בפי הטבעת עצמו. הייתי ממליץ לך לפנות לכירורג/פרוקטולוג בשלב ראשון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול