בעיות קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/02/2009 | 20:36 | מאת: שושנה

שלום רב ד"ר אייל, מזה מספר שנים הנני סובלת מבעיות קיבה שמתבטאות בשילשולים מרובים, וכאבי בטן. במהלך השנים ערכתי בדיקות רבות הם בנושא של תפקודי כבד והכל נמצא כתקין. הבעיה החמירה בחצי השנה האחרונה, החלה לי לא רק שילשולים אלא גם עצירויות, נפיחויות בצורה קיצונית. מה לדעתך ניתן לעשות? תודה ושבוע טוב שושנה

10/02/2009 | 00:32 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ציינת אלו בדיקות עברת כך שקשה להתייחס במדוייק. במסגרת בירור תלונות כאלו ייתכן שיש צורך בביצוע בדיקת קולונוסקופיה ואולי גם בירור של המעי הדק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול