מיואשת מריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/02/2009 | 11:42 | מאת: אלונה

שלום ד"ר מזה כשנה אני סובלת מהתופעה, קיבלתי כבר את התרופות מכל המשפחות ולא עוזר. לאחרונה נהייתה לי בצקת במיתרי הקול שזה עוד יותר מטריד.בגסטרוסקופיה לפני 3 שנים לא מצאו כלום. האם חיידק ה.פילורי יכול לגרום לכל זה? שאלה נוספת-אני מאוד רגישה לבדיקות פולשניות כגון ניטור ושט,איך אני אתקדם בטיפול אם לא אוכל לבצע אותן? סובלת ומתוסכלת........תודה

07/02/2009 | 20:21 | מאת: ד"ר אייל גל

לחיידק אין כל קשר לבעיית הרפלוקס. במידה וקיבלת תרופות להורדת חומציות מכל הסוגים ואין השפעה חשוב לבצע בדיקת ניטור חומציות של הושט לפני החלטה על צורך בניתוח נגד רפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול