חולשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/02/2009 | 10:44 | מאת: עזרא

כמתי ליפני 10 ימים הרגשתי הרדמות בצד שמאל של הגוף הלכתי למיון עשו לי סטי היה חשד לארוע מוחי הסטי תקין בעברי עשתי חוקן בריום יצה תקין לי זה היה ליפני כמה שנים ליפעמים יש לי דמום היצאות רצו לעשות לי בדיקה אנדסקופית דרך פי הטבעת צרבתי האים תפעות של חולשה והרדמות שלצד אחד בגוף מעידות על מימצה במעי הגס אמא שלי עשתה בדיקת דם צמוי יצאה לה תקין תודה ב

07/02/2009 | 20:19 | מאת: ד"ר אייל גל

אין קשר בין התופעות הנוירולוגיות הקשורות לארוע מוחי לבין בעיות במעי הגס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול