כאבי בטן ממושכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/02/2009 | 23:41 | מאת: יוסף

שלום, יש לי כאבי בטן וכאב בצד שמאל של הבטן. הכאבים הופיעו לראשונה לפני 2 שנים בבירור בבדיקת גסטרו וקולונוסקופיה וסיטי בטן, נמצא כי אני סובל מגסטריטיס וכיב קיבה קטן.לאחר טיפול תרופתי עבר לי הכיב והגסטריטיס והורגשה הקלה. לפני כחצי שנה שוב התחילו הכאבים, עברתי שוב בדיקות: אולטרסאונד בטן, גסטרוסקופיה עם לקיחת ביוספסיה להליקובקטר שתוצאתה הייתה שלילית. כל הבדיקות יצאו תקינות. לאחר מכן רופאת המשפחה שלי שלחה אותי לסיטי בטן ונמצא בקע היסטלי קטן במעבר חזה בטן. אני עדיין סובל מכאבים ולא יכולים למצוא ממה נובעים הכאבים? מה עליי לעשות? הכאבים רק מחמירים עם הזמן ולא מוצאים את הסיבה לכאב... האם כדי להסיר את הבקע? תודה על יעוץ....

07/02/2009 | 20:16 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה שעברת בירור מלא ולא נמצא דבר. בקע קטן אינו מסביר את הסימפטומים אך שווה לנסות טיפול נגד חומציות הקיבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול