תת ספיגה B12

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/02/2009 | 14:44 | מאת: אבי

ד"ר גל שלום רב , בבדיקה נימצא פריטין 12 . B12 - 153 . הרופאה המליצה ונתנה סידרה של 12 זריקות B 12 שתי זריקות בשבוע . להערכתי קיימת אצלי בעיית ספיגה של הויטמין היות וכדורי מציצה של הויטמין לא הועילו בעבר . האם להערכתך אני צריך לעשות בירור אצל גסטרואנטרולוג ובאם כן , אילו בדיקות עליי לערוך . אודה לך באם תפרט לי . תודה מראש, אבי

07/02/2009 | 20:08 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שקיים חסר ברזל ו B12 יש לבצע בירור גסטרואנטרולוגי כולל בדיקות אנדוסקופיות של הקיבה והמעי הגס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול