כאבי בטן וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/02/2009 | 10:39 | מאת: שמש

שלום אני סובלת לאחרונה מכאבי בטן וגזים. לאחרונה טופלתי בטיפול אנטיביוטי בגלל שהתגלה אצלי חידק ההליקובטור. מה עלי לעשות ומה יש לי האם יש קשר לטיפול ולחידק?

07/02/2009 | 19:57 | מאת: ד"ר אייל גל

טיפול אנטיביוטי עלול לגרום לשינויים בהרכב החיידקים במעי ולתופעות לוואי כגון כאבי בטן וגזים. מומלץ לקחת כדורי פרוביוטיקה על מנת להחזיר את חיידקיי המעי הטובים לגוף. ד"ר גל

17/02/2009 | 19:27 | מאת: יעל

אני בת 40 וסובלת כבר כמה שנים מכאבי בטן בצורת דקירות שתקפו מידי חודש-חודשיים, בחודש האחרון הם תוקפים אותי בתכיפות של מס' פעמים ביום. אני בריאה בד"כ. איזה בדיקות עלי לעשות לדעתך?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול