תופעות חדשות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/02/2009 | 07:58 | מאת: ארי

בוקר טוב , בשלושת החודשים האחרונים יש לי יציאות מרובות ,רכות ובהירות ,רעשים מוזרים , גזים, חוץ מכאבים ברום הבטן המקרינים לגב , הקאות נוזל צהוב (פעמיים-שלושה בחודש ליומיים שלושה ). ממה יכולים לנבוע כל התלונות האלה? תודה מראש

07/02/2009 | 19:45 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר בדלקת במערכת העיכול למשל עקב הליקובקטר בקיבה. ניתן לבצע בדיקה להליקובקטר דרך קופת חולים ולפנות ליעוץ גסטרו בהמשך. ד"ר גל

07/02/2009 | 21:35 | מאת: ארי

תודה לך עשיתי היום בדיקות דם - רובן בטווח - אבל היה העמילאז גבוהה 255 , האם יש קשר ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול