עזרה דחופה לאבא שלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/02/2009 | 17:02 | מאת: רוית

שלום,רציתי להתייעץ לגבי אבי-בן 68 לוקח כדורים-דפלפט ואפנוטאין לטיפול באפילפסיה מזה כשנה,בחודשים האחרונים כל דבר שמנסה לאכול גורם לו לכאבי תופת בבטן,ביקר אצל רופאה מומחית שעשתה לו בדיקה עם צינור לתוך הגרון אמרה שיש לו דלקת חריפה נתנה לו כדורים והמליצה להוריד שומן ומאכליים חומציים מהתפריט,בחלק מהימים לא סבל מכאבים ובחלק התפתל מכאבים,הופנה שוב לבדיקה ע"י הצינורית לתוך הקיבה ושם נאמר לו שיכול לאכול מה שרוצה ושהדלקת חלפה והופנה במקביל לסי-טי שעשה אתמול,בנוסף בשבוע האחרון הווספו לכאבי הבטן גם בחילות והקאות ,(עשה גם בדיקות דם שיצאו תקינות),הוא ירד בחודשיים כמעט 18 ק"ג כי אחרי כל התקף כאב לא היה אוכל כלום יומיים.... מה עושים?למי לפנות לעזרה?יש לי תחושה שיש לו בעיה שאף אחד לא עולה עליה,הוא לא מתפקד וכך גם כל הסובבים אותו,אודה לעזרה דחופה.

07/02/2009 | 12:39 | מאת: ד"ר אייל גל

אביך נמצא כבר בטיפול אצל רופאה מומחית, לא הבנתי מה השאלה לפורום? ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול