תוצאה - בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/02/2009 | 21:42 | מאת: גלית

מזה שבועיים אני סובלת מכאבי בטן עזים שמושכים לגב עם תחושה של צביתות.במרכז הבטן ושילשולים מימיים. נישלחתי לצילום בטן עליונה ואף לצילום אולטרסואונד - נמצא שהכל בסדר.עשיתי גם בדיקות דם לדעת אם יש חיידק בקיבה ולהלן התוצאה HELICO PYLORI תוצאה 8.00 יחידות 0.09 אני ממשיכה לסבול סבל נוראי ביקשתי מהרופא להפנות אותי לב"ח לטיפול ועדיין אני סובלת אני מבקשת לדעת כיצד לפתור את הבעיה ולמי לפנות ? אודה אם תפענח לי את התשובה של בדיקת הדם. תודה גלית

07/02/2009 | 12:34 | מאת: ד"ר אייל גל

לא נראה לי שהעתקת נכון את בדיקות הדם. בכל מקרה כדאי לבצע תבחין נשיפה להליקובקטר שהוא מדוייק יותר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול