שאלה לגבי יציאות מרובות וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/02/2009 | 14:06 | מאת: לימור

אני בת 41 , בריאה בדרך כלל. כבר כמה שנים, סובלת לסירוגין מתופעה של כ- 3 יציאות ביום , תקינות לחלוטין, מלוות בגזים מרובים . עלי לציין שהיציאות מתרחשות בעיקר כשעתיים לאחר אכילת אוכל. הגזים ממש מפריעים לי . עשיתי בדיקת הליקובקטרום ויצאה שלילית. כמו כן אני סובלת מבקע סרעפתי שאובחן בצילום ושת. ממה נגרמים היציאות המרובות והגזים וכיצד ניתן לטפל ? בתודה, לימור

07/02/2009 | 12:22 | מאת: ד"ר אייל גל

ריבוי גזים יכול להעיד על בעיית ספיגה של מרכיבי מזון מסויימים, מעי רגיש או חוסר איזון של חיידקי המעי. ממליץ לך לעיין בקישור זה. http://doctors.co.il/xID-7385,xCT-773,m-Doctors,a-Article.html ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול