הליקובקטר פילורי + ליקוציטים גבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/02/2009 | 12:09 | מאת: גלית

שלום רב! לפני 7 חודשים התגלה לי הליקובקטר ברמה של 16.58 חיובי (ערכי ייחוס: גדול מ-5). . בשעת הלילה אני סובלת מכאבים בקיבה. שלשום פניתי למיון בעקבות כאבי בטן חזקים ללא חום, ולא נמצא דבר לאחר צילום סי טי בטן ואגן ובדיקות שתן וספירת דם. למעט - לקוציטים גבוהים ברמה של 15,000 לערך (אני ממוצא ספרדי). האם יש קשר בין הליקוציטים להליקובקטר? האם הליקוציטים הגבוהים מצביעים בהכרח על הימצאות זהום? לאיזה מומחה עלי לפנות? בתודה מראש.

05/02/2009 | 21:36 | מאת: ד"ר אייל גל

ויקוציטים גבוהים מראים על מצב דלקתי כלשהו. הליקובקטר בפני עצמו אינו גורם לעליה ברמת הלאוקוציטים ולכן צריך לשלול בעיות אחרות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול