הפרשה רירית בצואה ..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/02/2009 | 09:23 | מאת: רחל

אני בת 35 וסבלתי תמיד מעצירויות. לאחר הלידות ולאור העצירויות יש לי לעתים דימום בעת הוצאת צואה בשל פציעה של פי הטבעת ע"י הצואה. לאחרונה הבחנתי בהפרשה רירית בצבע חום בהיר שמתלווה לצואה (נראה כמו רצועות ג'לי חומות בהירות). האם עלי לבצע בדיקה כלשהי ולוודא שאין בעיה כלשהי במעיים (כולל, חס וחלילה, סרטן המעי...וכו') - או שזה נשמע תקין ?! אודה לתשובה, המודאגת...

05/02/2009 | 12:59 | מאת: ד"ר אייל גל

ממליץ לך לגשת להבדק לפחות ע"י רופא המשפחה או כירורג בשלב ראשון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול