חיידק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/02/2009 | 11:52 | מאת: עינב

ביום רביעי בתי בת ה-14 ואני מהבורקס של מעדנות. למחרת בערב בתי קבלה קצתחום(38.5)ומעט צמרמורות וכאבי ראש אני התחלתי להרגיש שהבטן קצת בוחשת. אתמול בתי כבר הרגישה טוב אך אצלי זה לא עבר,אני מרגישה שהבטן לא טובה אצלי ויש לי מעט בחילות. אני ממש מודאגת מה החיידק יכול לגרום לי ועוד כמה זמן ארגיש את השפעת החיידק והאם עלי להבדק ואיך? ומה לגבי בתי? עלי לציין שאני בת 50 ,בריאה ולא נוטלת תרופות. תודה רבה.

04/02/2009 | 22:36 | מאת: ד"ר אייל גל

רב הזיהוצים הויראליים והחיידקים חולפים ללא טיפול. ממליץ להמתין כמה ימים ורק אם המצב מחמיר לפנות לרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול