בדיקת גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/01/2009 | 18:30 | מאת: ריקי

כבר כשנתיים סובלת מדי כמה חודשים מכאבים בבטן עליונה יותר לכיוון החזה בצד ימין עם הקרנה לגב , עברתי בדיקת גסטרו והתוצאות: ושט- תקין לכל אורכו, אי סדירות קו Z- בופסיות אבחנה ESOPHAGITIS אני לוקחת כבר למעלה מחצי שנה אומפרודקס 20 מ"ג פעם בחודש וחצי הכאב חוזר, הוא נמשך 3 ימים ונעלם... האם ישטיפול שיעביר את הדלקת אחת ולתמיד???

04/02/2009 | 22:23 | מאת: ד"ר אייל גל

הטיפול שאת מקבלת כרגע הוא יעיל לדלקת בושט אך כדאי היה לשלול בעיות אחרות כגון אבנים בכיס המרה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול