מבקש עזרה דחופה ?!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/01/2009 | 10:28 | מאת: אבי

שלום רב דר. אני בן 33 בדרך כלל בריא . יש לצין שאני סובל מדיסק בגב תחתון L4-L5 וקושי בהטלת שתן. זה נגרם אחרי נפילה מגובה של 3 מטר על הגב וקצת נחבלתי בראש מאחור. התאונה הייתה ב95 . לאחרונה קורה לי משהוא מאוד מוזר . זה התחיל מלפני כ 3 שנים מאז עד היום כול בחצי שנה בערך תופס אותי כאבי בטן עזים מאוד וחזקים מאוד אי אפשר לתאר את הכאב . הכאב קורה רק כשאני נכנס לשרותים לעשות קאקה זה מתחיל לאט ואז תוקף חזק מאוד מאוד מאוד עד שאני קשה לי לנשום וכמעט נופל מהאסלה על הרצפה וזה קורה ביחד עם הוצאת הקאקה ואפילו מרוב הכאב לא מצליח לסגור את פי הטבעת בעת הוצאת הקאקה .אני שוהה בשרותים כמעט 15 דקות או יותר עד שירד כול הקאקה ונרגע קצת וכמעט חולף את הכאב בכלל. זאת אומרת ב3 השנים האלה תפס אותי הכאב כ6 פעמים . והאמת מפחד לפנות לרופה ולהגיד את הבעיה לא יודיע למה. אם אתן מספר לכאב מ1 עד 10 אני אתן 11 . מבקש עזרה והסבר ומאוד מודה לכבודכה.

02/02/2009 | 18:05 | מאת: ד"ר אייל גל

הבעיה שאתה מתאר נשמעת כבעיה הקשורה לשרירים או לעצבים של רצפת האגן (למשל LEVATOR ANI SYNDROME) וייתכן שקיימת פגיעה מסויימת בגלל בעית עמוד השדרה. מציע שתפנה לרופא פרוקטולוג או למרפאת רצפת האגן באחד ממכוני הגסטרו לבירור. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול