תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/01/2009 | 08:54 | מאת: tamara

שלום אני סובלת מזה מספר חודשים מכאבי בטן נשלחתי לבצע בדיקות להלן התוצאות אשמח אם תוכל לפענח אותם עבורי Immunology ---------------------- Immunoglobulin A 140 mg/dL 70-400 (.*.......) Autoimmunity ---------------------- Anti-tTG IgA 3.73 EU/mL Reference values Negative < 20 EU/mL B.L.: 20-25 EU/mL Positive: >25 EU/mL Miscellaneous Tests ---------------------- H.Pylori(UBT-C13) 0.23 (negative) ----------------------

31/01/2009 | 15:35 | מאת: ד"ר אייל גל

סרולוגיה לצליאק שלילית, תבחין נשיפה להליקובקטר שלילי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול