תקין תקין תקין והבטן הורגת אותי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/01/2009 | 00:23 | מאת: דגן

אולטראסאונד, גסטרואנדוסקופיה, הכל תקין בדם יש לי פרוטאין C פי שלוש מהנורמה אבל הרופאים אדישים כל דבר שנכנס לי לפה גורם לתופת בצד שמאל מתחת הקיבה, כשעה או חצי שעה אחרי האוכל לא משנה מה אוכל. "קח לאנטין" הם אומרים ועזוב אותנו בשקט. כבר 4 חודשים אני סובל מזה ואין עם מי לדבר. לפני חודש התחילו כאבים באזור בלוטת התריס בגרון התחתון. אבל חוצמזה אני בסדר גמור, בן 38, הייתי עושה ספורט עד הכאבים, ומיסי בריאות יורדים לי בהמונם מהלוקש וכן תשלום קבוע לקופח משלימה (משלימה.. כן). דוקטור, אנא (!!!) תן כיוון, מה יש שם מתחת הקיבה, בלוטה? אבר? מרה? תחול? מה???? אם מי במדינה אני יכול להתייעץ? כמה עוד אאלץ לסבול את זה ? תודה תודה

31/01/2009 | 15:21 | מאת: ד"ר אייל גל

המכתב שלך מאד מבולבל ולא ברור. אני בטוח שלא כל הרופאים אדישים ואם אין לך תקשורת טובה עם הרופא שלך אז כדאי לפנות לרופא אחר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול