בבדיקת א.א.ג.הרופא קבע: ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/01/2009 | 15:37 | מאת: ר.מ.

בעקבות תחושה לא נוחה בשאיפת אויר ובפיהוק נשלחתי לרופא א.א.ג. שקבע כי אני סובלת מריפלוקס, הרופא נתן טיפול בלוסק. האם עלי להיבדק אצל גסטרולוג? תודה.

31/01/2009 | 15:06 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע בדיוק איך נקבע שמדובר ברפלוקס וקרוב לוודאי שמדובר בחשד בלבד. אם הטיפול בלוסק לא יעזור לתחושה שלך סביר שלא מדובר ברפלוקס ולא צריך לראות רופא גסטרו. ד"ר גל

31/01/2009 | 17:41 | מאת: ר.מ.

תודה, בבדיקת א.א.ג. הרופא בדק את הלוע ולפי הבדיקה אמר שיש מעין כוויה הנוצרת מריפלוקס. האם ישנה תופעה כזו? מתי מתחילה השפעת הלוסק במידה ומדובר בריפלוקס?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול