פצע בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/01/2009 | 09:54 | מאת: nkhd10

היי, אבקש עזרה. בלעתי אתמול שני כדורים (אריוס ומרסילון) ללא מים וממש לפני השינה. התעוררתי אחרי כשעה עם כאב חזק מתחת לסרעפת שהקרין על כל הבטן ועד לגרון. התקשרתי למוקד והרופא אמר שככל הנראה נוצר פצע ושזה יעבור לבד, לשתות הרבה. שאלתי: האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ע"מ להקל על הכאב?

29/01/2009 | 13:58 | מאת: ד"ר אייל גל

אם הבעיה לא חלפה עדיין נסי להמנע ממזון חם, חריף או מתובל מאד והשתלי לאכול מאכלים רכים. ניתן להוסיף גם תרופה להורדת חומציות הקיבה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול