דחוף מניו זילנד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/01/2009 | 15:40 | מאת: ran

אני אשתי והתינוק שם בטיול. לפני שבועיים התחלו לי כאבים חזקים בקיבה ומתחת לצלע ימין אך בקרבת הקיבה,עם תחושת שריפה,והאוכל כאילו עומד בקיבה. אחרי שלושה ימים אשתי החלה לפתח תסמינים משלה-כאבים בכל הבטן-עמומים בניגוד אליי תחושה של נחש שעובר בבטן בחילות גיהוקים אוכל עומד - הרופא פה אומר זה יעבור-שוקלים לחזור-מה עושים-רק התחלנו את הטיול??

26/01/2009 | 18:39 | מאת: ד"ר אייל גל

הפורום אינו תחליף לרופא, אינני יכול להגיד לך אם להפסיק את הטיול. אני מבין שיש רופא בסביבה שבה אתה נמצא, נסה לבקש תרופות להרגעת הסימפטומים וייתכן שהכל יחלוף במהרה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול