כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/01/2009 | 16:56 | מאת: אורטל

שלום רב, לפני כחודש סבלתי מהתקף כאבי בטן בלתי נסבל של כ15 דקות שעבר כלא היה. אתמול בערב הופיע התקף נוסף, ארוך יותר וכואב יותר ועיקרו באזור הקיבה. הכאבים חלשו אך לא פסקו מאתמול. היום בבוקר הייתי אצל רופא המשפחה שאבחן כי אולי מדובר בחומציות יתר בקיבה ונתן לי פמוטידין.לפי דבריו, תרופה זו הייתה צריכה להשפיע מיידית - מה שלא קרה. הוא נתן לי תרופה נוספת כי חשש שאם זו לא תעזור אולי זה התכווצות של המעי, התרופה השניה נקראת SPASMALGIN. גם תרופה זו לא עוזרת והכאבים לא פוסקים. מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לעשות?

26/01/2009 | 18:32 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ניתן לדעת מה הבעיה רק לפי התיאור שלך. באבים עוויתיים המופיעים בהתקפים יכולים לנבוע גם מאבנים בכיס המרה ומסיבות אחרות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול