רעשים בבטן בכל זמן נתון...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/01/2009 | 11:01 | מאת: בת 16

כבר כמה שבועות שיש לי כל הזמן רעשים בבטן, נשמעים כמו קירקורי בטן ועוד רעשים מוזרים. הרעשים חוזרים על עצמם כל הזמן, בבוקר, בצהריים, בערב, אפילו לפני שינה. לפני האוכל, אחרי האוכל, גם כשאני רעבה ולא רעבה. זה מרגיז כי שומעים ממש חזק את הרעשים. מה עושים?

24/01/2009 | 22:50 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שיש לך בעיה של מעי רגיש או שאת רגישה למזון מסויים. אם הדבר נמשך פני לרופא. ד"ר גל

04/04/2010 | 23:37 | מאת: בת24

הרעשים התחילו אצלי גם בערך בגיל הזהולא הופסקו מאז. הרבה אנשים סובלי מזה ולא מסיבה מיוחד של מזון או מעי רגיש או רגיז. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ושום דבר לא נמצא. אני עדיין ממשיכה לסבול מבעיה זו, ולא מוצאת פתרון.

04/04/2010 | 23:37 | מאת: בת24

הרעשים התחילו אצלי גם בערך בגיל הזהולא הופסקו מאז. הרבה אנשים סובלי מזה ולא מסיבה מיוחד של מזון או מעי רגיש או רגיז. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ושום דבר לא נמצא. אני עדיין ממשיכה לסבול מבעיה זו, ולא מוצאת פתרון.

13/08/2010 | 18:34 | מאת: בטן מקרקרת

קרקורים בבטן ובטן מרעישה נובע מגזים- פתרון ללא מרשם רופא- קרבוסילן ועוכלי או קרבוסילן ואנציפלמד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול