כאבים ואי נוחות בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/01/2009 | 12:31 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 47 ומזה כמה שבועות יש לי כאבים חזקים באזור הקיבה ומסביב, מתחת לסערפת. לוקחת אומפרדוקס בהמלצת הרופא פעמיים ביום. בתחילה עזר ומזה כמה ימים חזרו הכאבים. לפני שנה שנתיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצאה שלילית (בפעם הראשונה עשיתי לפני כמה שנים וגם היה שלילי). אולטרסאונד בטן עליונה מהזמן האחרון תקין. הכאבים מתגברים אם אני שוכבת על צד ימין. אודה להמלצתך

24/01/2009 | 21:38 | מאת: ד"ר אייל גל

אם מדובר בכאבים חוזרים והליקובקטר נמצא שלילי רצוי לשקול ביצוע גסטרוסקופיה וכן אולטראסאונד בטן כדי לשלול בעיות אחרות. ד"ר גל

26/01/2009 | 22:44 | מאת: תמר קייט

בבקשה אני מתחננת לאמא שלי יש כאב נורא בקיבה היא לא יכולה לישון לעשות כלום כואב לי לראות אותה כך בבקשה מה אפשר לעשות? אחת הרופאות הציעה לאמא שלי לעבור בדיקה שבודקת אם יש חיידק בשם הליקובקטר והכאב של אימי חוזר לעיתים קורבות בבקשה תגידו לי מה לעשות אני נואשת! תודה תמר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול