נטילת אספירין ובדיקת דם סמוי בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/01/2009 | 10:57 | מאת: אורנה

שלום לרופאי הפורום . אימי צריכה לעשות בדיקת דם סמוי בצואה , אבל היא לוקחת אספירין בקביעות ( בגלל ארוע לב שהיה לה לפני מספר שנים ) . ידוע שאחת מתופעות הלוואי של אספירין זה דם בצואה . מה על אימי לעשות ? בתודה , אורנה . נ.ב. בעלון ההדרכה של קופ''ח מכבי לבדיקה לעיל ( של מרץ 2007 ) אין בככלל איזכור של איסור נטילת אספירין לפני הבדיקה - דבר תמוהה .

22/01/2009 | 13:42 | מאת: ד"ר אייל גל

בעקרון יש להפסיק טיפול באספירין כ 5 ימים טרם הבדיקה לאחר יעוץ עם הרופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול