בעיה בקיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/01/2009 | 21:39 | מאת: ד

שלום יש לי בעיה כבר המון שנים ואני סובלת ממנה כבר המון שנים. יש לי ריח וטעם רע בפה ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה. הייתי אצל מומחים ברפואת שיניים ובא.א.ג ושללו בעיה כלשהי. רופא אאג אמר לי שיש לי פטריה בלשון וכנראה זה מגיע מהקיבה ומשם הבעיה. עשו לי צילום קולונוסקופיה ומצאו שיש לי בקע סרעפתי.אני כבר לא יודעת מה לעשות ולפעמים אני מרגישה שגורלי לחיות עם הבעיה שהורסת לי ממש את החיים. אני בטוחה שזה מגיע מהקיבה אבל אין לי מושג מה הבעיה בדיוק. יכול להיות שהפטריה הלשון נגרמת מהקיבה? הלשון שלי לבנה כל הזמ ויש לי שכבה לבנה ומגעילה. מה לעשות? למי לפנות? HELP!! תודה

22/01/2009 | 13:41 | מאת: ד"ר אייל גל

אם שללו שיש לך חיידק בקיבה אז זה לא קשור לבעיות קיבה. ד"ר גל

22/01/2009 | 23:26 | מאת: ד

שלום, כתוב בתוצאות של הבדיקה: קטע רירית אנטרום הקיבה מראים דלקת קלה עד בינונית ולא נמצא HP. האפ הדלקת לא יכולה לגרום ללשון להיות לבנה ולטעם הרע? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול