שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/01/2009 | 13:55 | מאת: שושי

שלום רב, אני בת 44 לפני כשבועיים החלו עויתות בבטן ולפני כשבוע גיליתי שהצואה שחורה והדבר נמשך 5 ימים. לפני מספר ימים גם הכאבים נרגעו ואז חזרו לפני 3 ימים וההרגשה היא של כאבים בכיבה שמקרינים גם לבטן ולגב תחתון. הרופא הפנה אותי לגסטרואנטרולוג אבל התור שקיבלתי הוא לעוד 3 שבועות ובינתיים אני סובלת את הכאבים . השאלה שלי היא מעבר לכאבים האם אפשר לחכות 3 שבועות או שיש צורך לפנות למיון. הבדיקות הכלליות יצאו תקינות ועדיין לא קיבלתי תשובה להליקובקטור. תודה.

22/01/2009 | 11:37 | מאת: ד"ר אייל גל

הסיפור מתאים לכיב בקיבה או בתריסריון שכנראה דימם. מומלץ להתחיל טיפול בתרופות להורדת החומציות באופן מיידי ולהמנע מאספירין ותרופות נוגדות דלקת. בהמשך עליך לעבור גסטרוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול