כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/01/2009 | 08:38 | מאת: תמיר

שלום, מזה קרוב לשנה אני סובל מכאב בבטן העליונה מצד ימין, קצת מתחת לצלעות. לאחרונה הכאבים הפכו לממש בלתי נסבלים, וגם מקרינים לגב. הכאבים חמורים יותר בישיבה ממושכת (נהיגה או במשרד) ופחות לאחר פעילות גופנית כמו רכיבה על אופניים או הליכה. לאורך השנה עשיתי, בהמלצת רופאים שונים (משפחה, גסטרו, כירורג, אורטופד) את הבדיקות הבאות: גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, CT חלל הבטן, אולטראסאונד חלל הבטן, אולטראסאונד דופן הבטן, שיקוף ריאות ומיפוי עצמות. הממצאים היחידים הם פוליפ בכיס המרה בגודל 6 ממ שלא גדל במעקב אחרי חצי שנה ובקע בטבור (מרחק מהטבור לאזור הכאב הוא כ-15 ס"מ). הייתי מבקש לקבל כיוון נוסף לחיפוש אחר מקור הכאב. תודה

22/01/2009 | 11:33 | מאת: ד"ר אייל גל

נשמע שמדובר בכאבים ממקור עמוד שדרה ולא בבעיה גסטרואנטרולוגית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול