קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/01/2009 | 21:19 | מאת: בת22

אני מאובחנת שחולת קרוהן כשנה, כרגע מטופלת ב- 3 גר ראפאסל ו-2 בודיזון ביום. כבר שבועיים אני סובלת מכאבי בטן עזים, חום והקאות, ללא שלשול. (בדר"כ לא סובלת משלשול). התור לגסטרולוג הוא רק בעוד חודש. האם יש משהו שניתן לעשות בנתיים? רופאת המשפחה שקלה לפנות לבי"ח..

19/01/2009 | 23:26 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לפנות טלפונית לרופא הגסטרו שמכיר אותך כדי שיקבל אותך בהקדם מכיוון שנראה שיש החמרה במצבך. אם אין אפשרות להגיע לרופא המטפל יש לפנות למיון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול