נפיחות במעי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/01/2009 | 13:58 | מאת: אהרון

שלום אני בן 32 וסובל מזה כשנה מתופעות שהוגדרו ע"י הרופאים כתסמונת מעי שכללו שינויים ביציאות נפיחות במעי ריר בצואה וכאב עמום מתמשך (שנה) עברתי אי אלו בדיקות סי טי אולטרסאונד גלולת מצלמה בדיקות דם צואה וכו ונמצא תקין. הכאב והנפיחות פחתו עם הזמן אבל עדיין מרגיש כאב מדי פעם רק בצד ימין + כאשר אני ממש חזק את המעי צד ימין אני מרגיש שהוא נפוח בחלק התחתון והעליון (רק צד ימין) האם המעי אמור להיות נפוח בצורה כזו או שבכלל זו לא נפיחות אלא מבנה המעי הוא כזה? תודה.

17/01/2009 | 22:55 | מאת: ד"ר אייל גל

נפיחות או הרגשת נפיחות במעי הם חלק מן הסימפטומים שיכולים להופיע בתסמונת המעי הרגיש. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול