הליקובטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/01/2009 | 22:49 | מאת: דנה

שלום רב שלום רב האם אפשר לקחת לנטון במקום אומפדרקס , באיזה מינון ולכמה זמן ? מתי יש לבצע שוב בדיקת נשיפה ? ייעצת לי לעשות קולונוסקופיה , מתי יש לבצע ? תודהההההההה

17/01/2009 | 22:37 | מאת: ד"ר אייל גל

לנטון ואומפרדקס פועלות בצורה דומה וניתן להחליף ביניהם. מינון של 30 מ"ג לנטון מקביל למינון של 20 מ"ג אומפרדקס. תבחין נשיפה יש לבצע חודש אחרי סיום הטיפול האנטיביוטי. קולונוסקופיה יש לבצע במידה וקיימת אינדיקציה לאחר התייעצות עם רופא הגסטרו המטפל בך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול