שיהוקים מאד חזקים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/01/2009 | 22:51 | מאת: צחי שורץ

נאמר לי ששום יכול לגרום לשיהוקים . האם זה נכון? איזה סוגי אוכל יכולים להשפיע על שיהוקים. השיהוקים שלי מא רועשים. יוצאים לי קולות מהבטן ומהגרון אך לא גרפסים. ממה זה נובע?האם חייב לעשות בדיקה דרך הפה של המעי<?הבדיקה עם ההרדמה?או שלעשות דברים אחרים לפני בדיקה פולשנית כזאת. תודה ושבוע טוב ומקוה ששקט

17/01/2009 | 20:48 | מאת: ד"ר אייל גל

שיהוקים יכולים להגרם במצבים של גירוי מערכת העיכול העליונה או הסרעפת למשל במקרים של בקע סרעפתי ורפלוקס אך גם צמקרים כגון דלקת ריאות או מצבים אחרי ניתוח. רצוי להמנע ממזונותשומניים וחריפים, קפה, עישון ואלכוהול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול