דקירה בשמאל, שעה-שעתיים אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/01/2009 | 00:34 | מאת: דגן

באולטראסאונד לא רואים כלום. כאילו אכלתי סכין גילוח שרק הולך וגדל לי בבטן. השריפה-דקירה עוברת ימינה אחרי עשר דקות וככה איזה התקף שנגמר אחרי רבע שעה האם לוקח לקיב שעה לעכל, כלומר משהו במעי הדק? תריסריון? אני חושש מבדיקת גסטרו אבל הכאב כבר 3 חודשים רק הולך ומתגבר כאילו יש לי איזה סכין גילוח גדול בבטן מה דעתך? מה יכול להיות? בריא בן 38 תודה.

09/01/2009 | 20:47 | מאת: דגן

c-reactive protein 0.45 האם דלקת (אולקוס) או גידול (סרטני ממאיר או לאו) ? מה הסימפטומים המדויקים לכל אחד מהם ? בחשש. תודה

15/01/2009 | 11:52 | מאת: ד"ר אייל גל

הסימפטומים יכולים להתאים לדלקת או כיב בקיבה או בתריסריון, ממאירות בקיבה בגילך היא נדירה למדי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול