דילגת עליי :-(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/01/2009 | 15:26 | מאת: יפית

אני שולחת שוב- בבקשה תענה לי. מה יכולה להיות הסיבה לבחילות בוקר לאחר שתיית מים קרים? (אני לא בהריון!!). הבחילות לפעמים (לעיתים רחוקות) מובילות להקאה ובדר"כ אחרי ארוחת בוקר לאחר שתיית מים קרים. רציתי גם לציין שלפני חודשיים עברתי קולונוסקופיה ואנדוסקופיה ותופעת הבחילות החלו מיד לאחר מכן.

15/01/2009 | 11:47 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר ברגישות של הושט לקור הגורמת להתכווצויות בושט אחרי שתיית המים. נסי לשתות מים פושרים או שתיה חמה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול