שילשולים באופן קבוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/01/2009 | 14:11 | מאת: יוסף טל

שלום רב, מזה כחודשיים לערך הנני נוטל תרופה בשם "אלטרוקסין" עקב תת פעילות בלוטת התריס. לפני כחודש התחלתי לקבל קיבה רכה אך לאחר שבועיים וחצי הסתדר. לפני שבוע וחצי לערך החלטתי להפסיק את התרופה זמנית ולעשות בדיקות דם בעוד שבועיים לראות מה קורה. אך מאז ואפילו יומיים שלושה לפני שהפסקתי ליטול את התרופה התחילו לי שילשולים קבועים ממש (כל שעה כמעט) שרק הולך ומחמיר... אשמח לקבל את תשובתכם בהקדם.

08/01/2009 | 10:56 | מאת: ד"ר אייל גל

אלטרוקסין היא תרופה המאיצה את חילוף החומרים ועלולה לגרום לריבוי יציאות או שלשול. אם הפסקת את הטיפול והשלשול לא חלף כנראה שיש סיבה אחרת לשלשול ויש לפנות לרופא המשפחה לבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול