שאלה לד"ר גל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2009 | 14:04 | מאת: מירה

שלום. בד"כ אני אוכלת די מעט אך בכמות מספקת והכול תקין אצלי. אך קרה לי כבר פעמיים שאכלתי הרבה יותר ממה שאני רגילה לאכול (למשל 2000 קלוריות יותר ממה שאני רגילה תמיד לאכול, והרבה מזה היה פחמימות) ונהיו לי כאבים מוזרים בצידי הבטן מאחורה, אני חושבת שאיפה שהכליות. מלבד זאת, גם קמתי יום לאחר מכן עם בצקות בגופי (כפות ידיים, רגליים ואף בפרצוף). רציתי לדעת מדוע התופעות קורות? ומה לעשות נגד זה? תודה מראש

08/01/2009 | 12:52 | מאת: ד"ר אייל גל

התופעה אינה מוכרת לי. כדאי לבצע בדיקות דם , שתן ובדיקה של הכליות ע"י אולטראסאונד. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול