ריח רע בפה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/01/2009 | 17:36 | מאת: נופר

שלום רב אני בת 38.נשואה.אם ל-3.כבר זמן מה יש לי ריח רע בפה שאינו נובע מהשיניים(הייתי אצל רופא שיניים).ניסיתיי המון מי פה שונים ותכשירים שונים וללא הועיל. מה לעשות ?כבר מעירים לי על כך.(בעלי!!!!!) בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לזה בבקשה!!!!

08/01/2009 | 11:01 | מאת: ד"ר אייל גל

ברב המקרים ריח רע נובע מאזור הלשון, שיניים וחלל הפה. בחלק קטן מן המקרים ניתן למצוא את החיידק הליקובקטר בקיבה ולאחר טיפול הבעיה נפטרת. בקשי מהרוןפא שישלח אותך לבדיקת נשיפה להליקובקטר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול