דלקת קיבה וקרוהן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/01/2009 | 17:35 | מאת: דניאל

שלום , רציתי לדעת האם גסטריטיס , אשר קיימת יותר משנה , ולא מגיבה לכדורים , ומקורה אינה ידוע , יכולה להיות בעצם קרוהן? כי קראתי שקרוהן יכול להמצאות בכל חלקי העיכול. כך שאולי לא אפיינו אותי נכון? או שדלקת שמקורה מקרוהן , תהיה שונה בתכלית? תודה, דניאל

08/01/2009 | 10:57 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט כן, אחת הסיבות הנדירות יחסית לדלקת או כיבים בקיבה ובתריסריון היא מחלת קרוהן. ברב המקרים הדלקת בקיבה תתלווה לדלקת בחלקים אחרים במערכת העיכול ובעיקר במעי הדק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול