רפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/01/2009 | 10:12 | מאת: יוני ארביב

ציינתי לפני מספר ימים כי יש לי בעיה שהאוכל עולה לי למעלה..טענת שאולי יש לי רפלוקס ונובע מכל מיני גורמים. הבעיה במרכאות הינה שאיני אוכל אוכל שומני-איני מעשן איני שותה אלכוהול וקפה רק פעמיים נס ופעם אחת שחור ביום. אני יחסית אוכל הרבה חריף אולי זה נובע מכך?? אשמח על תשובה

04/01/2009 | 23:08 | מאת: ד"ר אייל גל

הגורמים שצוינו הם גורמים המחמירים רפלוקס וביניהם גם מזון חריף אולם ייתכן רפלוקס גם אם תמנע מכל הדברים שעלולים להחמיר אותו ואז הטיפול הוא תרופתי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול