צרבות וגזים בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/12/2008 | 23:09 | מאת: אור

שלום ד"ר רציתי לדעת בבקשה האם יש קשר בין כאבים חזקים בגב עליון וגב תחתון לבעיות צריבה וגזים בבטן מכיוון שתמיד שיש לי כאבים בגב בחגורת החזייה אני מרגישה כאילו נכנס שיפוד מהגב לקדימה ונשאר תקוע, ואז מתחילות הצרבות הנוראיות גם.בצעתי בדיקות גסטרו והכל תקין.אולי זה מוזר אבל אני מרגישה מש את שייכות הכאבים.תודה על תשובתך.

04/01/2009 | 23:01 | מאת: ד"ר אייל גל

צרבות וכאבים המגיעים מאזור הושט והקיבה יכולים לקרון לאזור הגב העליון. גם בדיקות תקינות אינן שוללות בעיה של רפלוקס חומצי ויש צורך לקחת טיפול נגד חומציות על מנת לבדוק האם הכאב נובע מכך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול