פיענוח בדקת מעבדה -צליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2008 | 17:51 | מאת: שיר

שלום, עשיתי בדיקת דם על מנת לשלול צליאק. אלו התוצאות: T.TRANSGLUTAMINASE - 0.1 כשערכי הנורמה 70-400 IgA - 60.7 כשערכי הנורמה 0-19.9 CORTISOL BLOOD - 850 כשערכי הנורמה 138-690 אודה מאוד אם אוכל לקבל תשובה מה אומרות תוצאות אלו והאם יש חשד כי אכן מדובר בצליאק? תודה רבה שיר

04/01/2009 | 22:50 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה לי שהעתקת את ערכי הנורמה לא נכון. בכל מקרה לא נראה שאת סובלת מצליאק לפי התשובות שקיבלת. יש לקבל תשובה סופית מהרופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול