כאבי בטן ללא סיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2008 | 11:03 | מאת: יונית

בעלי סובל כבר כשנה וחצי מכאבי בטן עזים, עשינו את כל הבדיקות, סטרוסקופיה, קולונוסקופיה, CL וולא שום ממצאים (חוץ מהחיידק האליקבוטר שהיה בקיבה והוכחד בעזרת שלש טיפולי אנטיביוטיקה). הרופאים אומרים שהוא סובל מתסמונת המעי הרגיז ואין לרפואה מה להציע. רצוני לשאול אם ידוע לכם אם אפשר לטפל בזה בכל אופן, או לפחות למזער את הכאבים. ואם תתכן אפשרות כזו שתסמונת זו תפול באדם בגיל מבוגר. תודה מראש.

04/01/2009 | 22:38 | מאת: ד"ר אייל גל

אפשר לטפל בסימפטומים של מעי רגיש באמצעים תרופתיים, שינוי תזונתי והתנהגותי וגם בשיטות של רפואה אלטרנטיבית. מציע לך לעיין בכתבה בנושא http://doctors.co.il/xID-7484,xCT-773,m-Doctors,a-Article.html וכן בספרו של פרופ' עמי ספרבר על תסמונת המעי הרגיש. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול