מה זה ? איך עולים על זה ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/12/2008 | 16:00 | מאת: דקלה

היי אני בת 27 סובלת מהליקובקטור פילורי בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מכאבים בבטן כאבים של דלקת שהם באים והולכים כאבים נורא חזקים הרופא טוען שזו דלקת במעיים מה לעשות ? זה חוזר לי כל הזמן אני מיואשת כבר שנים שאני ככה ולא עולים על כלום למעט ההליקובקטור שגם אותו לא מצליחה האנטביוטיקה להרוג מזה כמה שנים

01/01/2009 | 13:48 | מאת: ד"ר אייל גל

לגבי ההליקובקטר ניתן לפנות למרפאת הליקובקטר במסגרת מכון גסטרו בבילינסון להתאמת טיפול על פי תרבית. לגבי הדלקת במעיים יש היום מספיק שיטות הדמייה כדי לזהות דלקת במעי, עליך להתיעץ עם רופא גסטרו בעניין. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול