המשך טיפול לאחר הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/12/2008 | 22:14 | מאת: אתי

אני בת 56 ,לפני כחצי שנה בבדיקת גסטרוסקופיה התגלה חיידק הליקובקטר+גסטריטיס.קיבלתי טיפול אנטיביוטי+לוסק .בדיקה בנשיפה לאחר סיום הטיפול היתה תקינה.האם עלי להמשיך ולקחת אומפרדקס 20 מ"ג כפי שעשיתי עד כה?נאמר לי שאצטרך לעשות זאת כל חיי. אני נוטלת גם אלטרוקסין,גלוקופג' סימוביל ואספירין.האם אחת מתרופות אלה מתנגשת עם האומפרדקס?אם כן,מה עלי לעשות? עלי לציין שאני חשה בטוב ,פרט למצב של שעות מספר ללא אכילה שאז יש לי בחילות.

22/12/2008 | 17:22 | מאת: ד"ר אייל גל

אם החיידק עבר ואת מרגישה בטוב אין סיבה שתמשיכי לקחת את הטיפול באופן קבוע. התייעצי שוב ברופא שלך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול