חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/12/2008 | 16:12 | מאת: דנה

היי, אני בת 16 ואני סובלת מגזים כבר שנתיים. זה מתבטא בכאבים וב"סכינים" בבטן שממש קשה לי לתפקד ככה ביומיום. הייתי אצל רופא גסטרו באיכילוב והוא אמר לי פשוט "לחיות עם זה " שאין תרופה ושאין כלום שאני צריכה להתרגל ולחיות עם זה , הוא אמר לי את זה בלי בדיקות ובלי כלום. האם הוא צודק? האם באמת אין תרופות ואי אפשר לרפא את זה? אני ממש אבל ממש לא יכולה לחיות עם זה כבר.

13/12/2008 | 21:27 | מאת: ד"ר אייל גל

הייתי ממליץ לפנות קודם כל לדיאטנית כדי לבדוק האם את רגישה למזונות מסויימים והאם ניתן להתאים לך מזונות מתאימים יותר למערכת העיכול שלך. בנוסף קיימות תרופות מרובות נגד גזים וגם טיפולים במסגרת הרפואה האלטרנטיבית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול