ד"ר גל - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/12/2008 | 21:13 | מאת: עינב

חטפתי כנראה הרעלת מזון ויש לי קילקול קיבה. יש לי בחילות כבר יומיים והבטן משמיעה קולות וכואבת וגזים עם ריח חריף. כאשר היתי בשרותים ניסיתי לעשות את צרכיי אך זה לא יוצא (ברור לי שזה שילשול ולא צואה רגילה) כרגע אני נפוחה ומרגישה מאוד רע כי כבר כמה ימים שיש לי שילשול ' בתוך הגוף ' וזה לא יוצא. מה לעשות? תודה

13/12/2008 | 20:19 | מאת: ד"ר אייל גל

אם קיים קלקול קיבה הוא יתבטא בסופו של דבר בשלשול, ברב המקרים הבעיה תחלוף מעצמה אך ניתן לקחת תרופות להקלה מהרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול